Faam Werkt Professionals, zorgvuldig in werving.

Faam Werkt Professionals is gespecialiseerd in de werving en selectie van medewerkers, leidinggevenden en managers op hbo of universitair niveau. Dit vraagt om expertise. Faam Werkt Professionals heeft die kennis in huis. Het liefst komen we in gesprek met mensen die gaan voor een goede match. U zult zien dat onze aanpak dan verrijkend is voor uzelf. Dat biedt zekerheid voor zowel u als voor uw toekomstige werkgever.

HBO/WO vacatures

Werving & Selectie.

Faam Werkt Professionals heeft een groot netwerk van mensen die toe zijn aan een volgende stap in hun carrière. Mensen die nu een vaste baan hebben en die wij mogen benaderen met een interessante functie. We nodigen u uit voor een goed gesprek.

Wij hechten veel waarde aan een zorgvuldige selectie. U bent een persoon met vaardigheden, kwaliteiten en ambities. Wetenschappelijk onderbouwde tests en assessments kunnen tot de sollicitatieprocedure behoren. Het resultaat is niet alleen dat u wel of niet wordt aangenomen, door de tests krijgt u duidelijkheid waar uw zichtbare en onzichtbare talenten liggen.

Bedrijven nemen tenslotte geen diploma’s en cv’s in dienst,  het is ook belangrijk dat u als mens goed in het team past.

Kennismaken en advies. 

Dat kan. We nodigen u uit voor een goed gesprek.

Ervaar zelf de zorgvuldige werkwijze van Faam Werkt Professionals.


Afspraak maken »

Faam Werkt Professionals is een handelsnaam van Faam Werkt B.V.