Op weg naar succes.

Met Faam Werkt naar een nieuwe vaste baan.

U bent opzoek naar een vaste baan. Misschien weet u precies wat u wilt, misschien is dat nog een vraag. Faam Werkt zet zich graag in voor een passende baan. In een persoonlijk gesprek bespreken we samen welk bedrijf bij u past. De vertrouwelijke manier waarop we dat doen - actief, binnen én buiten ons netwerk – is kenmerkend voor Faam Werkt. Toe aan een andere baan of gewoon een goed gesprek? Welkom!

Succesvol solliciteren.

Een goede voorbereiding is de basis van een succesvol sollicitatiegesprek. U heeft één kans om een positieve eerste indruk te maken. Hoe doet u dat? Faam Werkt geeft u praktische tips.

>> Voorbereiden

>> Kledingkeuze

>> Het gesprek

>> Sollicitatievragen

Test uzelf.

Tests en assessments kunnen helpen bij het vinden van de juiste baan. Faam Werkt heeft licenties voor het gebruik van wetenschappelijk onderbouwde methodieken en heeft de kennis in huis voor een bijpassend advies.

Naast het doen van betaalde tests en assessments zijn er ook eenvoudige doe-het-zelf tests waar u een goede eerste indruk krijgt van bijvoorbeeld uw persoonlijkheid. Doe een test.

Solliciteer direct.

Met het formulier kunt u direct solliciteren op een vacature. Daarnaast kunt u dit formulier gebruiken om een open sollicitatie te versturen. 


Solliciteer direct