10 jaar of langer bij dezelfde baas

10 jaar of langer bij dezelfde baas

Een op de drie werknemers zit tien jaar of langer bij dezelfde werkgever, blijkt uit cijfers van het CBS. Dat geldt met name voor ambtenaren maar ook in andere sectoren zoals industrie, onderwijs, financiële sector en de bouw blijven medewerkers langer dan 10 jaar bij hetzelfde bedrijf. Mooi om te zien dat mensen zo lang trouw blijven aan dezelfde werkgever, maar wat als je toe bent aan een nieuwe uitdaging? Hoe zet je na zo’n lang dienstverband de volgende stap?

Faam Werkt helpt je graag bij het vinden van een nieuwe uitdaging. Faam Werkt is gespecialiseerd in vaste banen en we gaan graag samen met jou de zoektocht aan. Dat levert vaak verrassende mogelijkheden op.

De zoektocht starten we met een kennismakingsgesprek. We brengen jouw eigenschappen, doelen en ervaring in kaart. Dit geeft ons en jou een goed beeld van wie jij bent en wat je wilt. Daarna leggen we potentiële bedrijven uit ons netwerk aan je voor. Jouw profiel bespreken we met bedrijven die jij interessant vindt. De gesprekken die eruit voortkomen bereiden we samen voor. Tijdens dit traject begeleiden, bemiddelen en adviseren wij je.

Sta je open voor een nieuwe uitdaging? Ga vrijblijvend het gesprek met ons aan.