Jonker & Schut

Wie kent ze niet? De blauw-wit-rode trucks van Jonker & Schut. Als logistiek specialist in zuivelproducten is Jonker & Schut een begrip. Voor deze ambitieuze en innovatieve organisatie hebben wij diverse vacatures open staan. Ben jij op zoek naar een nieuwe baan en wil je aan de slag binnen een hecht team? Solliciteer dan op één van onderstaande vacatures. 

''Wij doen het werk met elkaar, dat is het blauw-wit-rood waar bekend om staan.''

Kwaliteitsmedewerker

Ben jij de nieuwe kwaliteitsmedewerker van Jonker & Schut? Jij waarborgt de kwaliteitseisen, jij zorgt voor een optimale voedselveiligheid. Dat doe je o.a. door monsters af te nemen. Daarnaast ga je wanneer gewenst op termijn inspecties uitvoeren op de locaties. Je controleert de werkwijzes en denkt mee om de kwaliteit te waarborgen en te verbeteren. Hierbij werk je de informatie en rapporten uit in het softwaresysteem om zo zorg te dragen voor de administratieve verwerking. Dus gedeeltelijk uitvoerend, gedeeltelijk administratief.

Planner / Werkvoorbereider

Ga aan de slag als planner / werkvoorbereider bij Jonker & Schut. Een functie waarin jij je inzet voor het organiseren en beheren van het logistiek proces binnen een gedreven en hecht team. Voor deze functie zoeken wij een kandidaat die enthousiast wordt van een breed takenpakket. In deze functie ben je dagelijks bezig met het organiseren en het beheren van het logistieke proces. Wordt dit jouw nieuwe uitdaging? 

Operator / Productiemedewerker

Ben jij op zoek naar een baan met afwisseling en uitdaging? Dan is de functie van operator/productiemedewerker wellicht iets voor jou. Samen met een gezellig en gedreven team bedien je diverse machines. Bij Jonker & Schut komen de grondstoffen binnen en deze worden gemengd en verwerkt via diverse machinelijnen. Jij stelt het juiste programma in en draagt zorg voor een optimale vewerking. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de aan- en afvoer van deze producten naar de productieafdeling door middel van fysiek werk. 

Technisch medewerker

Wij zoeken een technisch medewerker die zijn handen uit de mouwen wil steken. Je werkt samen met je collega's om de gehele productie en logistiek zo efficiënt mogelijk te laten verlopen. Je taken bestaan uit het klein onderhoud aan de machines en technisch onderhoud in het gehele bedrijf. Je kunt het net zo uitdagend maken als je wilt. 

Logistiek medewerker

Als logistiek medewerker controleer je binnenkomende goederen en slaat ze op in het magazijn. Je werkt op de heftruck, reachtruck en/of combitruck. Je pickt de orders om zo de goederen klaar te zetten. Je geeft een eigen invulling aan het logistieke proces om het zo optimaal te laten verlopen. Je bent onderdeel van een gedreven en collegiaal team, samen zet je de schouders onder het werk.