Jonker & Schut

Wie kent ze niet? De blauw-wit-rode trucks van Jonker & Schut. Als logistiek specialist in zuivelproducten is Jonker & Schut een begrip. Voor deze ambitieuze en innovatieve organisatie hebben wij diverse vacatures open staan. Ben jij op zoek naar een nieuwe baan en wil je aan de slag binnen een hecht team? Solliciteer dan op één van onderstaande vacatures. 

''Wij doen het werk met elkaar, dat is het blauw-wit-rood waar bekend om staan.''

Vacature: Operator / Productiemedewerker

Ben jij op zoek naar een baan met afwisseling en uitdaging? Dan is de functie van operator/productiemedewerker wellicht iets voor jou. Samen met een gezellig en gedreven team bedien je diverse machines. Bij Jonker & Schut komen de grondstoffen binnen en deze worden gemengd en verwerkt via diverse machinelijnen. Jij stelt het juiste programma in en draagt zorg voor een optimale vewerking. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de aan- en afvoer van deze producten naar de productieafdeling door middel van fysiek werk. 

Technisch medewerker

Wij zoeken een technisch medewerker die zijn handen uit de mouwen wil steken. Je werkt samen met je collega's om de gehele productie en logistiek zo efficiënt mogelijk te laten verlopen. Je taken bestaan uit het klein onderhoud aan de machines en technisch onderhoud in het gehele bedrijf. Je kunt het net zo uitdagend maken als je wilt. 

Vacature: Logistiek medewerker

Als logistiek medewerker controleer je binnenkomende goederen en slaat ze op in het magazijn. Je werkt op de heftruck, reachtruck en/of combitruck. Je pickt de orders om zo de goederen klaar te zetten. Je geeft een eigen invulling aan het logistieke proces om het zo optimaal te laten verlopen. Je bent onderdeel van een gedreven en collegiaal team, samen zet je de schouders onder het werk.