Werken bij Van den Top Tuinhout

Van den Top tuinhout is al sinds 1939 een vertrouwde naam in Barneveld en omstreken. Zij zijn uitgegroeid tot een prachtig bedrijf en zijn nog vollop in beweging. 

Ter uitbreiding van het huidige team zijn wij op zoek naar een:
Verkoper Binnendienst & Logistiek medewerker

Kom jij het team van Van den Top Tuinhout versterken?
Bel Corstian: 0342 - 786903

Verkoper Binnendienst

Als verkoper binnendienst werk je nauw samen met de afdeling werkvoorbereiding, administratie, marketing en het verkoopteam. Stuk voor stuk enthousiaste en gedreven collega's die naast een leuke werksfeer graag mee bouwen aan de verdere groei van het bedrijf. Van den Top werkt met een drietal webshops. Als verkoper binnendienst ben je verantwoordelijk voor het adviseren van klanten zowel online, per telefoon als in de showrrom. Het is belangrijk dat je een technisch achtergrond bezit zodat je de wensen van een klant kunt vertalen in een passende oplossing.

Logistiek medewerker

Als logistiek medewerker werk je nauw samen met je collega's om elke dag een top resultaat neer te zetten. De belangrijkste werkzaamheden betreffen het picken en klaarzetten van de bestellingen. Daarnaast het laden van de vrachtwagens. Wij verwachten van onze nieuwe collega een persoon die denkt in oplossingen en als het nodig is een stap extra kan en wil zetten. Mochten er particulieren klanten hun bestelling zelf op komen halen, dan sta je die uiteraard netjes te woord. Van den Top gaat voor kwaliteit, dit zie je ook terug in het kwalitatief hoogwaardige materieel.

Corstian Breunissen

Wil je meer weten over de vacatures bij Van den Top Tuinhout? Ben jij benieuwd of één van de functies iets voor jou is? Ik geef graag antwoord op je vragen. Je kunt me bellen of een mail sturen. 

Functie: Accountmanager
E-mail: cbreunissen@faamwerkt.nl
Tel: 0342 - 786903