Babypark

Babypark is gevestigd op 9 plaatsen in Nederland en is Europa's grootste en goedkoopste babywinkel. De megastores vind je in Kesteren, Gouda, Zaanstad, Enter, Amersfoort, Veldhoven, Hoogeveen, Heerlen en Roosendaal. Werkelijk alles voor de babyuitzet is hier te koop. Kinderwagens, babykamers, speelgoed, babykleding, verzorgingsartikelen en nog veel meer.

​Babypark is op zoek naar enthousiaste collega's die nodig zijn om verdere groei te kunnen realiseren. Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging? Op deze pagina vind je alle informatie over de verschillende vacatures. 

Babypark als je droom werkelijkheid wordt.

Vacature: Logistiek medewerker

Wij zijn voor het logistiek magazijn van Babypark in Kesteren per direct  op zoek naar een fulltime logistiek medewerker voor de afdeling klantenservice. In deze functie ben je verantwoordelijk voor:

  • De administratieve afhandeling van de klachten en reparaties;
  • De technische afhandeling van klachten en reparaties.

Denk jij in oplossingen en niet in onmogelijkheden? Ben je flexibel, accuraat, stressbestendig en werk je graag zowel in teamverband als zelfstandig? Dan is deze functie wellicht iets voor jou. 

Vacature: Verkoper, filiaal Kesteren

Als verkoper bij Babypark Kesteren, ga je aan de slag in een megastore van ruim 10.000 m2. Bij een bezoek aan Babypark Kesteren val je van de ene verbazing in de andere. Ieder bezoek aan Babypark Kesteren zorgt voor nieuwe inspiratie, ideeën en oplossingen voor het leven samen met een kindje. Het assortiment is uitgebreid en speelt perfect in op de huidige trends. Als verkoper stimuleer je klanten op een klantvriendelijke, professionele wijze bij de aanschaf van hun babyuitzet. Je bent in staat om actief en enthousiast contact te leggen en je inspireert en adviseert klanten om hun droom te verwezenlijken.

Vacature: Medewerker klantenservice

Als medewerker service ben je in deze functie het aanspreekpunt voor de klanten van Babypark die vragen of klachten hebben via telefoon, e-mail, post en social media. Je legt de basis voor een tevreden klant en levert een belangrijke bijdrage aan het optimaliseren en waarborgen van de kwaliteit van klantcontacten. Voor de internationale communicatie ben je in staat om in verschillende talen met onze klanten te communiceren. Ben jij een echte teamplayer, ben je stressbestendig en 

Vacature: Chauffeur

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste chauffeur die het bezorgteam kan versterken. Als chauffeur bezorg je alle bestellingen vanuit het Logistiek Centrum te Kesteren. Je maakt klanten graag blij met hun nieuwe meubels. Samen met jouw (vaste) collega rijd je elke dag een andere route. Je rijdt voornamelijk door heel Nederland en komt steeds weer op een nieuwe plek.