Bouwbedrijf J.G. Timmer

Bouwbedrijf J.G. Timmer is een jong en dynamisch bedrijf met een enthousiast team van meer dan 30 medewerkers. Ter uitbreiding van het huidige team zijn wij op zoek naar een:

Calculator | Werkvoorbereider | Timmerman | Interieurbouwer

Samen met een vakkundig team werk je aan de realisatie van landhuizen, villa's, kantoorpanden, loodsen, stallen, bedrijspanden en andere projecten. Bekijk op deze pagina de uitdagende en afwisselende functies die open staan bij deze ondernemende organisatie. 

Kom jij het team van Bouwbedrijf J.G. Timmer versterken?
Bel Jan: 06 - 46284463

Calculator

Als calculator ben je verantwoordelijk voor het het uitvoeren van calculatieprojecten, hierbij houd je je aan de planning, de begroting en de gestelde eisen. Met als doel een tevreden opdrachtgever, een zo optimaal mogelijk rendement en een geslaagd project. Jouw verantwoordelijkheden variëren van het inspireren van collega's tot het bedenken van bouwtechnische oplossingen. Jij bent de tussenpersoon richting onderaannemers, leveranciers en opdrachtgevers. Kan jij goed overweg met calculatieprogramma's, houd je van plannen en organiseren en ben je creatief en resultaatgericht? Dan is deze functie iets voor jou! 

Werkvoorbereider

Als werkvoorbereider zet jij je dagelijks in voor het voorbereiden van de kleine en grote projecten van Bouwbedrijf J.G. Timmer. Jij houdt de planning in de gaten en stuurt je team aan. Dagelijks heb je overleg met klanten en onderaannemers en denkt mee in het gezamenlijk resultaat. Samen met je team werk je aan projecten die uiteenlopen van woning-, utiliteits- en betonbouw tot aan agrarische bouw. Heb jij een afgeronde opleiding in de bouwtechniek, ben je vaardig met AutoCAD en ben je nauwkeurig en resultaatgericht? Dan is deze functie iets voor jou! 

Vakbekwaam timmerman

Bij Bouwbedrijf J.G. Timmer werk je als timmerman aan projecten die uiteenlopen van woning-, utiliteits- en betonbouw tot aan agrarische bouw. Jij bent in deze functie in staat om de wensen van de klant in daden om te zetten. Naast de dagelijkse werkzaamheden kan jij zelfstandig bouwprojecten organiseren en onderaannemers aansturen. Heb je werkervaring in de bouw, zelfstandig, oplossingsgericht en heb je bouwkundig inzicht? Dan is deze functie iets voor jou! 

Werkplaatstimmerman

Vanuit de werkplaats zet jij je in voor de projecten van Bouwbedrijf J.G. Timmer. Jij bestudeert tekeningen, voorschriften, productinformatie, etc. ter voorbereiding van de timmerwerkzaamheden. Ook controleer je de bestaande constructies. Het zagen, snijden en schaven van (bouw)materialen (bijv. platen, balken, triplex) behoort ook tot jouw werkzaamheden. Heb jij bouwkundig inzicht, heb je werkervaring in een werkplaats en ben je klant- en resultaatgericht? Dan is deze functie misschien iets voor jou! 

Jan Snel

Wil je meer weten over de vacatures bij Bouwbedrijf J.G. Timmer? Ben jij benieuwd of één van de functies iets voor jou is? Ik geef graag antwoord op je vragen. Je kunt me bellen of een mail sturen. 

Functie: Senior accountmanager
E-mail: jsnel@faamwerkt.nl
Tel: 0342 - 420 741 
Mobiel: 06 - 46284463