Van Manen

Van Manen Haarden en Kachels is ooit begonnen als groothandel in isolatiemateriaal. Nu heeft Van Manenhet grootste assortiment gashaarden en houkachels. Het geheim van het bedrijf? Dat zijn de mensen, meer dan 50 collega’s! Samen maken ze de cultuur van hun organisatie. Zij gaan voor vakmanschap, verantwoordelijkheid en veiligheid op ieder gebied!

Elke dag bouwen aan zichtbaar resultaat. Voor jezelf en voor de klant!

Monteur haarden en kachels

Een haard of kachel installeren is een mooi vak. Bij elke klant werk je op locatie aan zichtbaar resultaat. Je werk is uiteenlopend van de installatie van de kachel tot het aansluiten van gas of het opbouwen van een rookkanaal. Uiteraard werk je de haard perfect af, dat wordt de kers op de taart in het interieur van de klant!

Verkoopadviseur

Heb jij gevoel voor interieurinrichting en techniek? Misschien wordt de showroom van van Manen Kachels in Barneveld jouw nieuwe werkplek. Jouw rol als verkoopadviseur is om elke klant goed in te adviseren. De showroom met maar liefst 1500 m2 biedt daar alle mogelijkheden voor. Als verkoopadviseur weet jij in een open gesprek te vertalen naar een concreet plan en je maakt het visueel. Je weet je in te leven in de behoefte van de klant, daardoor wek je vertrouwen en bouw je samen aan een mooi resultaat.