Jouw vakantiebaan

Klaar met school?
Start met werken!

Wil jij deze zomer lekker aan de bak en goed verdienen? Bij Faam Werkt hebben we mooie vakantiebanen voor je klaar liggen. Ga aan de slag in de bouw, montage, logistiek of groensector. Neem nu contact met ons op en je kunt binnen enkele dagen starten! 

Leuk, snel en goed verdienen 

Aan de slag.

Via Faam Werkt kan jij vrijwel direct aan de slag. De banen zijn er in verschillende soorten en maten en er zit vast iets voor jou tussen! Naast dat het goed verdient moet vakantiewerk ook leuk zijn, daar gaan we voor.

Wij zoeken vakantiekrachten in de omgeving van Amersfoort, Barneveld, Garderen, Ede, Lunteren, Nijkerk Scherpenzeel, Stroe, Veenendaal en Voorthuizen. De werkzaamheden zijn verschillend per vakantiebaan, maar wat altijd geldt is dat het goed verdient. We hebben met name banen in de montage, bouw, logistiek en groensector. 

Weet jij van aanpakken, ben je minimaal 15 jaar oud, wil je goed verdienen en snel aan de slag? Neem dan contact met ons op. 

Jouw vrienden zijn geld waard!

Zijn jouw vrienden ook op zoek naar een leuke vakantiebaan? Tip ons! Als wij door jouw tip iemand aan een baan helpen, ontvang jij een beloning van €125,- netto. Het enige dat jij hoeft te doen is contact met ons op te nemen en naam en contactgegevens door te geven. Wij doen de rest. Dus wil jij eenvoudig geld verdienen? Geef jouw tips aan ons door. 

Actievoorwaarden:
Actie: t/m 31 juli 2019
Beloning: €125,- netto
Beloning bij minimaal 160 gewerkte uren 

Kom 11 mei kennismaken.

Alles te weten komen over vakantiewerk via Faam Werkt? Wil je weten wat de mogelijkheden zijn? Wil je weten waar je tijdens je vakantie aan de slag kan? Kom dan op 11 mei naar Faam Werkt. Van 10:00 - 14:00 uur zijn wij aanwezig om kennis met je te maken en antwoord te geven op al je vragen over vakantiewerk. Kom langs voor een vrijblijvende kennismaking en wie weet start jij binnenkort bij je nieuwe vakantiebaan. 

Datum: 11 mei 2019
Tijd: 10:00 - 14:00 uur 
Locatie: Stationsweg 75a, Barneveld 

Meer informatie?

Neem contact op met Hugo Jelier. 
E-mail: hjelier@faamwerkt.nl
Tel: 0636524186 / 0342-420741