Jansen Poultry Equipment

Ga aan de slag in dit innovatieve bedrijf en werk aan de best mogelijke oplossing voor mens, dier en milieu. Bij Jansen Poultry Equipment in Barneveld ga je aan het werk in een hecht team, werk je samen aan de ontwikkeling van nieuwe huisvestingssystemen en maak je samen met je collega's van ieder project een succes. 

Welke vacature wordt jouw nieuwe uitdaging? 

Productmanager | Supervisor | Inkoper | Ordervoorbereider | Verkoper

Samen werken aan de best mogelijke oplossing
voor mens, dier en milieu.

Over Jansen Poultry Equipment

Jansen Poultry Equipment is sinds 1986 een internationaal, toonaangevend en succesvol bedrijf, gespecialiseerd in het produceren van hoogwaardige huisvestingssystemen voor de pluimveesector. Het team bestaat uit 160 collega’s, onderverdeeld in verschillende afdelingen. Een grote onderneming met de sfeer van een mkb bedrijf. Systemen van Jansen Poultry Equipment staan bekend om hun kwaliteit en degelijkheid. Het hele proces van ontwikkeling tot eindproduct heeft Jansen Poultry Equipment in eigen beheer. En jij kan daar onderdeel van zijn. 

Wordt collega van Barend als Productmanager

Ontwikkelen van een nieuw product, vernieuwen van een bestaand product, het begint altijd met een idee. Soms vanuit de markt, regelmatig vanuit brainstormen in het team of vanuit jezelf! Als Productmanager schetst je het idee en bespreekt het met je collega’s van jouw team en andere afdelingen. Van daaruit werk je het in detail uit op tekening. Uiteindelijk ben jij leading en eindveratnwoordelijk in de ontwikkeling van de producten.

Wordt collega van Henri als Internationaal Supervisor

Als Internationaal Supervisor bestaat jouw rol uit twee delen: organiseren en bouwen. Dit doe je op een grote diversiteit aan locaties waar de projecten gerealiseerd worden. Jij bent daar leidend in de voortgang en bouw van de systemen. Op elke locatie waar gebouwd wordt ben je het aanspreekpunt voor je collega’s, de klant en derden. Als supervisor bouw je zelf ook mee aan het project. 

Wordt collega van Jaco als Ordervoorbereider

Als Ordervoorbereider ben jij de fysieke controle tussen de aanvragen die opdracht zijn geworden en daadwerkelijk geproduceerd mogen worden. De afdeling orderverwerking is de schakel tussen de afdeling verkoop en de afdelingen productie en inkoop. Zij ondersteunen de afdeling verkoop in het maken van offertetekeningen. In deze functie geef jij de productie groen licht als elk detail klopt. 

Wordt collega van Gerwin als Internationaal Inkoper

Hou jij van onderhandelen? Dan is deze vacature iets voor jou. Als Internationaal Inkoper selecteer je toeleveranciers vanuit de internationale markt. Met hen voer je onderhandelingen over prijs en condities. Je sluit raamcontracten en / of jaaropdrachten af en je bewaakt, verbetert, en rapporteert leveranciersprestaties. 

Wordt collega van Julian als medewerker marketing en communicatie

Geniet jij van perfecte timing, goede organisatie en een groeiende bekendheid? Dat geeft je voldoening als dé medewerker marketing en communicatie van Jansen Poultry Equipment. Binnen het verkoopteam heb je een unieke rol. Jij behartigt alle marketingactiviteiten. Van idee tot ontwerp en van organisatie tot planning en uitvoering. Je neemt zelf initiatief en je werkt samen met je collega’s van de verkoop en regelmatig ook met andere afdelingen zoals logistiek en ontwikkeling. Samen kom je tot de beste resultaten!