Kennismaken

Of u nu op zoek bent naar een vaste baan of naar een vaste collega, wij beginnen altijd met een uitgebreid kennismakingsgesprek. De basis voor een goed gesprek is vertrouwen, openheid en een goede kop koffie. Misschien weet u precies wat u wilt, wellicht is dat nog een vraag.

Wij hechten veel waarde aan zorgvuldige werkwijze en nemen daarom uitgebreid de tijd voor deze eerste stap. Bent u benieuwd wat Faam Werkt voor u kan betekenen? Ga vrijblijvend het gesprek met ons aan.

Wij hechten veel waarde aan een zorgvuldige selectie.

Op zoek naar een vaste baan.

De zoektocht naar een nieuwe baan starten we met een kennismakingsgesprek. Uw wensen staan centraal. We brengen uw  eigenschappen, doelen en ervaring in kaart. Dit geeft ons en u een goed beeld van wie u bent en wat u wilt.

Wij hechten veel waarde aan een zorgvuldige selectie. U bent een persoon met vaardigheden, kwaliteiten en ambities. Wetenschappelijk onderbouwde tests en assessments kunnen tot de sollicitatieprocedure behoren. Het resultaat is niet alleen dat u wel of niet wordt aangenomen, door de tests krijgt u duidelijkheid waar uw zichtbare en onzichtbare talenten liggen.

Bedrijven nemen tenslotte geen diploma’s en cv’s in dienst,  het is ook belangrijk dat u als mens goed in het team past.

Op zoek naar een betrouwbare collega.

Inleven in uw bedrijf. Dat is onze kracht en bepaalt het resultaat. Tijdens het kennismakingsgesprek maken we kennis met uw bedrijfscultuur, ambities, onderscheidend vermogen en de huidige teamsamenstelling. Door ons in te leven zijn we ambassadeur van uw organisatie. Het kennismakingsgesprek is de basis voor een goede samenwerking en het succesvol werven van nieuwe collega’s.