Uitgelichte vacatures

Faam Werkt heeft het grootste bedrijvennetwerk van midden Nederland, dit is één van de redenen waarom je op onze website meer dan 200 vacatures vindt. Stuk voor stuk top vacatures, maar een aantal mag je niet missen. Daarom lichten we diverse functies en werkgevers uit op deze pagina. Zit er een nieuwe uitdaging voor jou bij? 

Maak gebruik van ons netwerk, onze kennis en expertise.
Ontdek nieuwe kansen.

Van den Top Tuinhout

Van den Top tuinhout is al sinds 1939 een vertrouwde naam in Barneveld en omstreken. Zij zijn uitgegroeid tot een prachtig bedrijf en zijn nog vollop in beweging. 
Ter uitbreiding van het huidige team zijn wij op zoek naar een:
Teamleider logistiek & Teamleider verkoop 
 

Top Buitenspeelgoed

TOP Buitenspeelgoed heeft een groot assortiment hoogwaardige kwaliteit buitenspeelgoed. Van kleine artikelen tot grote speelhuizen, voor kleine en grote kinderen. Vanwege gezonde groei zijn we op zoek naar meerdere nieuwe collega`s die graag met TOP Buitenspeelgoed meegroeien naar een succesvolle toekomst. Voor Top Buitenspeelgoed staan de volgende vacatures open: 
Administratief medewerker | Marketingmedewerker | Magazijnmedewerker | Junior verkoopmedewerker 

Van Manen Haarden en Kachels

Van Manen Haarden en Kachels is ooit begonnen als groothandel in isolatiemateriaal. Nu heeft Van Manenhet grootste assortiment gashaarden en houkachels. Het geheim van het bedrijf? Dat zijn de mensen, meer dan 50 collega’s! Samen maken ze de cultuur van hun organisatie. Zij gaan voor vakmanschap, verantwoordelijkheid en veiligheid op ieder gebied! Voor Van Manen zijn wij op zoek naar een monteur en een verkoopadviseur. 

Turris Telecom

Een netwerk waar élke telefoon, internetaansluiting en slimme meter altijd mee verbonden is. Dat is waar Turris zich voor inzet. Of het nu gaat om een uitgekiend ontwerp voor een mast, een volledige telecomprojectrealisatie, of inspecties van bestaande installaties, Turris maakt de hoogwaardige netwerken mogelijk. Turris is op zoek naar een engineer telecom. In deze functie werk je aan het ontwerpen van aanpassingen of nieuwbouw van opstelpunten van de mobiele netwerk operators in Nederland. 

Jonker & Schut

Wie kent ze niet? De blauw-wit-rode trucks van Jonker & Schut. Als logistiek specialist in zuivelproducten is Jonker & Schut een begrip. Voor deze ambitieuze en innovatieve organisatie hebben wij diverse vacatures open staan. Ben jij op zoek naar een nieuwe baan en wil je aan de slag binnen een hecht team? Solliciteer dan op één van onderstaande vacatures. 

Faam Werkt

Ben jij een commerciële allrounder, een teamplayer die in staat is om mensen te enthousiasmeren en uitstekend is in het onderhouden van klantrelaties? Kom dan werken bij Faam Werkt. Ter uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar een accountmanager. 

J.G. TImmer

Het team van Bouwbedrijf J.G. Timmer in Kesteren zet zich dagelijks in voor het realiseren van landhuizen, villa's, kantoorpanden, loodsen, stallen, bedrijfspanden en andere projecten. Ter uitbreiding van het team zijn wij op zoek naar een calculator, werkvoorbereider, timmerman en interieurbouwer. Stuk voor stuk top vacatures met genoeg uitdaging.