Uitgelichte vacatures

Faam Werkt heeft het grootste bedrijvennetwerk van midden Nederland, dit is één van de redenen waarom je op onze website meer dan 200 vacatures vindt. Stuk voor stuk top vacatures, maar een aantal mag je niet missen. Daarom lichten we diverse functies en werkgevers uit op deze pagina. Zit er een nieuwe uitdaging voor jou bij? 

Maak gebruik van ons netwerk, onze kennis en expertise.
Ontdek nieuwe kansen.

Van Manen Haarden en Kachels

Van Manen Haarden en Kachels is ooit begonnen als groothandel in isolatiemateriaal. Nu heeft Van Manenhet grootste assortiment gashaarden en houkachels. Het geheim van het bedrijf? Dat zijn de mensen, meer dan 50 collega’s! Samen maken ze de cultuur van hun organisatie. Zij gaan voor vakmanschap, verantwoordelijkheid en veiligheid op ieder gebied! Voor Van Manen zijn wij op zoek naar een monteur en een verkoopadviseur. 

Turris Telecom

Een netwerk waar élke telefoon, internetaansluiting en slimme meter altijd mee verbonden is. Dat is waar Turris zich voor inzet. Of het nu gaat om een uitgekiend ontwerp voor een mast, een volledige telecomprojectrealisatie, of inspecties van bestaande installaties, Turris maakt de hoogwaardige netwerken mogelijk. Turris is op zoek naar een engineer telecom. In deze functie werk je aan het ontwerpen van aanpassingen of nieuwbouw van opstelpunten van de mobiele netwerk operators in Nederland. 

Jonker & Schut

Wie kent ze niet? De blauw-wit-rode trucks van Jonker & Schut. Als logistiek specialist in zuivelproducten is Jonker & Schut een begrip. Voor deze ambitieuze en innovatieve organisatie hebben wij diverse vacatures open staan. Ben jij op zoek naar een nieuwe baan en wil je aan de slag binnen een hecht team? Solliciteer dan op één van onderstaande vacatures. 

Speelmaatje

Klimmen, schommelen, duikelen en balanceren; het zijn allemaal activiteiten die we kennen van het schoolplein. Speelmaatje is specialist op het gebied van ontwerpen, produceren en leveren van complete speeltoestellen. Speelmaatje maakt robuuste speelobjecten, stuk voor stuk maatwerk, die passen in een natuurlijke omgeving. Vanwege de toenemende vraag naar speeltoestellen van Speelmaatje B.V. zijn wij op zoek een voorman en een monteur. 

Babypark

Babypark heeft 9 vestigingen in Nederland en is Europa's grootste babywinkel. Werkelijk allses voor de babyuitzet is hier te koop. Voor deze top werkgever zijn wij op zoek naar enthousiaste collega's. Van administratief medewerker tot verkoper, we hebben een aantal mooie vacatures openstaan. 

Faam Werkt

Ben jij een commerciële allrounder, een teamplayer die in staat is om mensen te enthousiasmeren en uitstekend is in het onderhouden van klantrelaties? Kom dan werken bij Faam Werkt. Ter uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar een accountmanager. 

J.G. TImmer

Het team van Bouwbedrijf J.G. Timmer in Kesteren zet zich dagelijks in voor het realiseren van landhuizen, villa's, kantoorpanden, loodsen, stallen, bedrijfspanden en andere projecten. Ter uitbreiding van het team zijn wij op zoek naar een calculator, werkvoorbereider, timmerman en interieurbouwer. Stuk voor stuk top vacatures met genoeg uitdaging.