Werken bij Van den Top Tuinhout

Van den Top tuinhout is al sinds 1939 een vertrouwde naam in Barneveld en omstreken. Zij zijn uitgegroeid tot een prachtig bedrijf en zijn nog vollop in beweging. 

Ter uitbreiding van het huidige team zijn wij op zoek naar een:
SEO specialist & Logistiek medewerker

Kom jij het team van Van den Top Tuinhout versterken?
Bel Corstian: 0342 - 786903

SEO specialist

Offline en online wil Van den Top dé specialist zijn in tuinhout. Met de webwinkels die zij in hun bezit hebben verkopen zij grote hoeveelheden schuttingen, tuinafscheidingen en vlonders. Om deze webwinkels nog efficienter te benutten maak jij je, als SEO specialist, sterk voor online vindbaarheid.

Logistiek medewerker

Als logistiek medewerker werk je nauw samen met je collega's om elke dag een top resultaat neer te zetten. De belangrijkste werkzaamheden betreffen het picken en klaarzetten van de bestellingen. Daarnaast het laden van de vrachtwagens. Wij verwachten van onze nieuwe collega een persoon die denkt in oplossingen en als het nodig is een stap extra kan en wil zetten. Mochten er particulieren klanten hun bestelling zelf op komen halen, dan sta je die uiteraard netjes te woord. Van den Top gaat voor kwaliteit, dit zie je ook terug in het kwalitatief hoogwaardige materieel.

Corstian Breunissen

Wil je meer weten over de vacatures bij Van den Top Tuinhout? Ben jij benieuwd of één van de functies iets voor jou is? Ik geef graag antwoord op je vragen. Je kunt me bellen of een mail sturen. 

Functie: Accountmanager
E-mail: cbreunissen@faamwerkt.nl
Tel: 0342 - 786903